Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго

...
Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако няма редовно правителство, не може да има и бюджет

" Всички заклинания, че не може да се направи едно или друго държавно управление - допълнително утежняват рецесията, в допълнение изправят страната пред непоправими последици ". Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изказване, излъчево онлайн в профила му във Facebook, предава " Фокус " . По думите му в случай че няма постоянно държавно управление, не може да има и бюджет.

" Ние покачихме резултата си, само че нищо устойчиво не може да се извърши без да има национално единодушие и то с партии, които изповядват нашата идеология - в поддръжка на Украйна, понижаване на инфлацията, основаване на условия за бизнес... ", сподели той.

Борисов даде прогноза за бъдеще с малко вложения, големи проблеми при земеделието и " в най-малко 10 сектора, тъй като са пристигнали да желаят поддръжка ", несигурни финанси, които биха могли да станат още по-несигурни в случай че няма постоянно държавно управление.

" Трябва да проявим разсъдък, единодушие и толерантност. Единственото устойчиво и дълготрайно държавно управление е сред двете огромни обединения. По създание, ние имаме идентични визии на 99% в стратегиите си ", съобщи още водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР